Send CV

Send CV

Udtryk din interesse for at arbejde i Verisure

Kun 2 min

Personlig information

Fornavn

verisure_error_message

Felt påkrævet

Efternavn

verisure_error_message

Felt påkrævet

E-mail

Telefon

Telefonnummer

verisure_error_message

Felt påkrævet

Upload dit CV (Frivilligt)

Fejl

Påkrævet

Tell us where your profile fits best to assess your candidacy

Fejl

Felt påkrævet

Hvis du søger til salg har du et gyldigt kørekort?
 • Ja
 • Nej

Hvis du søger til salg har du et gyldigt kørekort?

Fejl

Påkrævet

Hvis du søger til salg, har du din egen bil?
 • Ja
 • Nej

Hvis du søger til salg, har du din egen bil?

Fejl

Påkrævet

Hvor har du hørt om stillingen?
 • Nuværende arbejdsgiver
 • Social Networks
 • Jobsider
 • Medieannoncer
 • Jobmesser
 • Øvrige

Hvor har du hørt om stillingen?

Fejl

Felt påkrævet

verisure_error_message

verisure_required_field

verisure_required_field

Næste

Customer Care Consultant

Lokation

Glostrup, Denmark

Oprettelsesdato

2019-11-12

Kontrakttype

Permanent

Forretningsområde

Kundeservice

Er du vores nye Customer Care Konsulent?

Vil du være med til at gøre Danmark til et mere sikkert land? Verisure er Europas største alarmselskab, og det er vores mission at gøre Danmark til et mere sikkert land! Vi har igennem de sidste 4 år oplevet enorm vækst, og dette fortsætter. Vi leder derfor efter nye kollegaer, der kunne tænke sig at sikre kunde fastholdelse og gøre karriere i Verisure!

Jobbet

Hos Verisure er vi inde i en rivende udvikling og har som led i vores vækststrategi et ønske om at styrke indsatsen omkring fastholdelse af vores eksisterende kunder. Vi er derfor på udkig efter nye medarbejdere til vores Winback afdeling.

Som nyt talent i vores fastholdelsesafdeling bliver dine primære arbejdsopgaver at fastholde eksisterende kunder og derigennem aktivt medvirke til kundeforøgelse.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Fastholdelse af eksisterende kunder
 • Mersalg til eksisterende kunder
 • Behandling af kundehenvendelser
 • Opfølgning på egen kundeportefølje
 • Diverse opgaver af administrativ karakter

Din Profil

I Verisure sætter vi potentiale højere end uddannelse, og det er derfor vigtigt, at du brænder for det du laver og brænder for at lære & udvikle dig. Har du erfaring med fastholdelse af kunder, har du et forspring. Du er en stærk kommunikator og forstår at sætte dig i kundens sted og derigennem kan sikre en effektiv fastholdelsesdialog, som i sidste ende giver en god kundeoplevelse. Du trives også med telefonen som dit væsentligste redskab og formår derigennem at levere en kundeservice af høj kvalitet og troværdighed. Du har gerne IT flair og samtidig evner du at holde overblikket for derigennem at overholde aftaler og deadlines som ligger i din kundeportefølje.

Da vi leverer sikkerhed til vores kunder, er det selvfølgelig et krav, at du kan fremvise ren straffeattest.

Teamet

Vi har det bedste team man kan forestille sig, og du vil få 8-10 fantastiske kollegaer, som du vil lære fra og udvikle dig sammen med! Du kommer til at spille en rolle i den måde vi arbejder på, da alle er med til at give input til effektivisering af arbejdsgange. Vi vil være de bedste, og det betyder også, at vi altid prøver at finde måder, hvorpå vi kan blive endnu dygtigere. Derfor er det vigtigt, at du trives med at arbejde med performance, kvalitet og som motiveres af, at nå de ambitiøse mål, som vi sætter.


Vi tilbyder

Vi har et brand med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af! Alt hvad vi gør, er ud fra vores vision: ”Det er en menneskeret at føle sig tryg og sikker”, og vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje. Vi er fleksible og servicemindet, vi sætter høje – men realistiske mål – og når dem. I Verisure har vi en flad organisationsstruktur og et dejlig uformelt samarbejde på tværs af de forskellige afdelinger.

Derudover tilbyder vi  blandet andet en fantastisk kantineordning, sundhedsforsikring, træningsfaciliteter og meget mere.

Om Verisure

Verisure er Europas førende alarmselskab og en virksomhed i rivende vækst med ca. 3 mio. kunder. Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden. Som nr. 1 i Europa og med kraftig vækst i Sydamerika, har Verisure ambitioner om at blive verdens største alarmselskab!

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct AB, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I Danmark er vi mere end 140.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Er du den rette profil?

Hvis du mener, at du er den rette profil til jobbet, så send os gerne dit CV samt motiveret ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR Konsulent Laura Lessel på laura.l.lessel@verisure.com . Da vi løbende behandler ansøgninger, vil vi anbefale dig at ansøge hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Dette websted anvender cookies til at gemme information som hjælper med at forbedre dit besøg.